WOCA Onderhoudsolie Wit 1 L
    • WOCA Onderhoudsolie Wit 1 L

    WOCA Onderhoudsolie Wit 1 L

    € 22,73

    (€ 22,73 per liter)

    Exclusief belasting

    De WOCA onderhoudsolie wit verzorgt en onderhoudt uw geoliede houten vloer. De WOCA onderhoudsolie wit geeft uw vloer een extra slijtvaste laag en een optimale finish waarbij de kleurnuances en nerfstructuur mooi uitkomen. De onderhoudsolie kan worden gebruikt voor een afsluitende polijstbehandeling en doorlopend onderhoud van de vloer. Hoe kunt u het beste te werk gaan met de WOCA onderhoudsolie wit? Dat leest u hieronder.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Hoe gebruikt u de WOCA onderhoudsolie wit? 

    Voordat u aan de slag gaat met de WOCA onderhoudsolie wit is het belangrijk om goed te schudden of te roeren. Daarna adviseren wij om de volgende stappen aan te houden voor een optimaal resultaat:

    1. De WOCA onderhoudsolie wit kan aangebracht worden met een sprayflacon op de vloer. Bij kleinere oppervlakken kunt u dit aanbrengen met een katoenen doek. Bij grotere oppervlakken kan er een boenmachine worden gebruikt. Laat dit vervolgens ongeveer 15 minuten intrekken.
    2. Masseer vervolgens de onderhoudsolie wit met een schone en droge witte pad in het hout. Om strepen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het dieper in het hout trekt, kunt u dit het beste met ronddraaiende bewegingen doen.
    3. Daarna kan de vloer met een droge katoenen doek worden gepoetst.
    4. Laat de vloer hierna goed drogen en beloop dit pas na vier uur.
    5. De vloer mag na de behandeling met de onderhoudsolie 24 uur niet met water in aanraking komen.
    6. Om het inlopen van vuil te voorkomen kan de vloer na minstens 48 uur behandeld worden met WOCA zeep. 

    De WOCA onderhoudsolie wit en het gebruik van andere WOCA artikelen

    De WOCA onderhoudsolie wit kan goed in combinatie gebruikt worden met andere WOCA artikelen, zoals de WOCA intensiefreiniger. Met de intensiefreiniger kunt u de vloer een opknapbeurt geven als de vloer na verloop van tijd schrale plekken krijgt. Naast de WOCA onderhoudsolie en intensiefreiniger hebben wij meerdere schoonmaakartikelen van het merk WOCA in ons assortiment, zoals:

    1. WOCA Zeep: de zeep van WOCA kan gebruikt worden voor regelmatige reiniging en bescherming van alle soorten hout in huis. Door de vloer hier regelmatig mee te behandelen wordt de vloer niet alleen gereinigd maar het geeft ook een beschermende lag kokos- en sojavetten mee zodat vuil en vocht zicht niet in het hout kunnen dringen.
    2. WOCA Olieconditioner: door het gebruik van de olieconditioner kan groot onderhoud worden uitgesteld. Daarnaast kan het een schraal geworden vloer tijdelijk herstellen.
    3. WOCA Diamond Active onderhoudsolie: de WOCA Diamond Active kan gebruikt worden voor een afsluitende polijstbehandeling want het maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag en het geeft het hout een optimale finish.

    Is de WOCA onderhoudsolie wit geschikt voor uw vloer?

    Wij geven u graag passend advies voor uw vloer en welk onderhoudsproduct u hier het beste voor kunt gebruiken. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen.

    2297222

    Datasheet

    Gewicht
    1,2 kg
    Inhoud
    1,0 liter
    Merk
    Woca