ROYL Vloerzeep 1 Liter (9130)
    • ROYL Vloerzeep 1 Liter (9130)

    ROYL Vloerzeep 9130 1 Liter

    € 11,53
    Exclusief belasting

    Bent u op zoek naar Royl Vloerzeep 9130? Bij Vloeren Outlet Store hebben wij de Royl Vloerzeep 9130 ruim op voorraad zodat u er snel gebruik van kunt maken.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    De houten vloer kan na verloop van tijd kampen met slijtage door het vele gebruik ervan. Door de houten vloer, of het houten product, goed te onderhouden en met regelmaat te behandelen met producten die speciaal voor hout zijn gemaakt, kun je de slijtage zo veel mogelijk voorkomen. Met de Royl Vloerzeep 9130 reinigt en beschermt u de vloer en het laat na iedere behandeling een dun, beschermend en voedend zeeplaagje achter op de ondergrond. De Royl Vloerzeep 9130 is ecologisch en biologisch afbreekbaar.

    Over Royl bij Vloeren Outlet Store

    Bij Vloeren Outlet Store hebben wij een ruim assortiment met Royl Vloerzeep 9130 maar we hebben ook een ruime voorraad met andere producten van Royl. 

    Royl wordt gemaakt in de verffabriek van RIGO, dat is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Het familiebedrijf is gevestigd in IJmuiden, dat is een stoere havenplaats met strand en schepen, duinen en industrie.

    Wilt u weten of de Royl Vloerzeep 9130 geschikt is voor uw houten vloer of product? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen

    2298455
    7 Items

    Andere kochten ook: