Wood Mastic E800 vulmiddel 400 gr. gerookt eiken
    • Wood Mastic E800 vulmiddel 400 gr. gerookt eiken / smoked
    • Wood Mastic E800 vulmiddel 400 gr. gerookt eiken

    Wood Mastic E800 vulmiddel 400 gr. gerookt eiken

    € 15,08

    (€ 15,08 per stuk)

    Exclusief belasting

    De E800 houtvuller pasta is een hoge kwaliteit houtvuller pasta met een uitstekende waterafstotende werking. Ook perfect geschikt voor buitenshuis gebruik.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Wood Mastic E800 vulmiddel 400 gr. gerookt eiken

    De E800 houtvuller pasta is een hoge kwaliteit houtvuller pasta met een uitstekende waterafstotende werking. Perfect voor buitenshuis gebruik.

    De E800 pasta houtvuller is een populair product onder de professionele gebruikers. Het is een traditionele, fijnkorrelige pastavuller. Deze pasta is erg geschikt voor houtreparatie. Het onderscheidt zich van vergelijkbare producten, door de zeer goede waterbestendigheid. De E800 pasta vuller is zelfs zonder nabehandeling waterbestendig.

    Zelfs zonder nabehandeling is dit vulmiddel goed bestand tegen water en vocht. Deze specifieke kwaliteit maakt dat dit vulmiddel vooral geschikt is voor hout dat buitenshuis wordt gebruikt, zoals ramen en deuren.

    Dit product is watergedragen en veilig in gebruik. Het is gemaakt van gifvrije minerale componenten. Beits, lak, verf, olie etc. kan direct worden toegepast, zodra het vulmiddel is uitgehard.

    Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder: essen, eiken, eiken knoest, grenen, vuren en mahonie.

    Instructie filmpje:

    WF65003
    10 Items

    Andere kochten ook: