Boneco Ultrasone luchtbevochtiger U 200

    € 74,33

    (€ 74,33 per stuk)

    Exclusief belasting

    De subtiele water verlichting maakt deze ultrasone luchtbevochtiger een echte Eye-catcher, een Unit geschikt voor elk huis. Dit handige en compacte design past overal en de schoonmaak is snel gedaan. De hoge mist output garandeert een optimale bevochtiging met een laag energieverbruik.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Boneco Ultrasone luchtbevochtiger U 200

    De subtiele water verlichting maakt deze ultrasone luchtbevochtiger een echte Eye-catcher, een Unit geschikt voor elk huis. Dit handige en compacte design past overal en de schoonmaak is snel gedaan. De hoge mist output garandeert een optimale bevochtiging met een laag energieverbruik. De geïntegreerde ontkalkingspatroon 7531 N houdt het water fris en vrij van kalk. Het toestel is fluisterstil, waardoor geschikt voor een goede nachtrust of een ongestoorde werkomgeving. De etherische olieverdamper kan zorgdragen voor een aangename geur.


    Dankzij effectieve hoogfrequente technologie wordt het water omgezet in een micro-fijne nevel en afgegeven aan de binnenlucht door een ventilator. De geïntegreerde demineralisatie cartridge 7531 N zorgt voor een waternevel zonder mineralen of kalkaanslag. Dit geluidsarme apparaat heeft een zeer hoge mate van bevochtiging, wat afzonderlijk kan worden geregeld door een regelbare knop. De ruimte temperatuur kan iets dalen als de nevel verdampt.

    2292524

    Gerelateerde artikelen bij dit item

    Andere kochten ook: