Blue Dolphin One Coat 2K Oil Transparant demo/bijwerk pomp flesje
  • Blue Dolphin One Coat 2K Oil Palisander
  • Blue Dolphin One Coat 2K Oil Palisander
  • Blue Dolphin One Coat 2K Oil Transparant demo/bijwerk pomp flesje

  Blue Dolphin One Coat 2K Oil Transparant demo/bijwerk blikje

  € 10,33

  (€ 10,33 per 125ml)

  Exclusief belasting

  Blue Dolphin One Coat 2K Oil 125 ml verpakking. Kleine verpakking om beschadigingen bij te werken of een proefstuk te kunnen maken, voor het gemakkelijk en persoonlijk kiezen van de juiste kleur in ieder interieur.

  Blue Dolphin One Coat 2K Oil is de nieuwste technologisch en duurzaam ontwikkelde olie van dit moment. Met deze olie kunt u kleuren en beschermen in slechts één laag!

  Aantal

  favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

  Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

  Blue Dolphin 2K Oil is een oplosmiddelvrije, impregnerende 2 compontenten 'full solid' olie voor het beschermen en kleuren van houten oppervlakken in één laag. Naast 16 verschillende kleuren van deze 2K olie zijn wij uniek met onze 2K Oil Bianco (onbehandelde look olie). Hiermee behoudt u de natuurlijke uitstraling van de vloer en blijft deze heel mooi licht van kleur. Zeer geschikt voor parket, houten vloeren, houten meubelen en andere houten oppervlakken. Met 1 liter 2K Olie (800ml comp. A + 200ml comp. B) kunt u circa 40 - 45 m² houten oppervlak behandelen. Voor het maken van een kleurensample zijn alle 17 kleuren ook verkrijgbaar in demopotjes. Ook kunt u er voor kiezen om de 2K Olie met een extra laag Hardwax-olieEco Super Seal 2K of Eco Wood 2K af te werken.

  Deze 2K olie draagt bij aan de duurzaamheid van uw hout, met behoud van de natuurlijke, warme uitstraling en zorgt voor een ijzersterke water- en vuilafstotende, matte kras vaste toplaag. Hierdoor is deze olie ook zeer geschikt voor renovaties en projectmatig gebruik. 2K olie voldoet aan de DIN-73 eisen voor kinderspeelgoed en meubelen.

   

  VERWERKING


  1: Aanbrengen op onbehandeld hout, schuren tot korrel 80-120. Ondergrond goed stofvrij maken. We raden aan vooraf de vloer dun met BD Eco Multi Cleaner te behandelen en vervolgens goed te laten drogen.
  2: Meng de B-component al roerend door de A-component en roer een paar minuten goed door.
  3: BD One Coat 2K Oil over het te behandelen oppervlak verdelen met een witte boenpad (evt vlakken van ca 20m²).
  4: Laat de olie 20 minuten intrekken en poets vervolgens de olie in met een rode boenpad.
  5: Met een witte boenpad het gehele oppervlak goed uitpoetsen, totdat er een egale uitstraling ontstaat.
  6: Droogtijd: 12-24 uur, volledige doorharding 72 uur.

  LET OP: Na het vermengen van component A en B zal de olie na verloop van tijd dikker worden en uitzetten. Wij raden daarom aan het blik niet af te sluiten na vermenging.

  ONDERHOUD


  Om Blue Dolphin One Coat 2K Oil te onderhouden raden wij drie verschillende producten aan. Allereerst kunt u voor het wekelijks onderhoud BD Eco Multi Cleaner gebruiken. Daarnaast raden wij voor het maandelijks onderhoud de BD Soft Balm aan. Ten slotte kunt u voor het groot of jaarlijks onderhoud van uw houten vloer gebruik maken van de BD Onderhoudsolie

  3312200
  3 Items

  Downloaden

  Blue Dolphin Onderhoudswijzer

  Handleiding onderhoud

  Downloaden (328.08k)

  Blue Dolphin One Coat 2K olie

  product blad

  Downloaden (1009.19k)

  Andere kochten ook: