Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L.
    • Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L.

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L.

    € 14,01

    (€ 14,01 per liter)

    Exclusief belasting

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L. kan als reinigings- en onderhoudsproduct maandelijks gebruikt worden voor alle houten vloeren die behandeld zijn met Blue Dolphin Hardwax of Olie. Het zorgt voor voeding van het hout en het laat een dunne beschermlaag achter.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L.

    Voor alle houten vloeren die behandeld zijn met Blue Dolphin Hardwax-olie is Blue Dolphin Eco Fix & Fill een reinigings- en onderhoudsmiddel. Dit is te gebruiken voor het maandelijks onderhoud van uw houten vloer want het zorgt voor voeding van het hout en laat een dunne filmlaag achter op het oppervlak dat bestand is tegen slijtage.

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill is huidvriendelijk, bevat geen chloor en is biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het geschikt voor het onderhouden van stenen, geoliede houten vloeren, kruk, kunststof en PVC vloeren. Te gebruiken zowel huishoudelijk als projectmatig.

    Hoe gebruikt u de Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L?

    Zorg ervoor dat de vloer goed stofvrij is voordat u de vloer gaat behandelen met Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L. Meng vervolgens 1 dopje met 1 liter water en dweil de vloer met een lichtvochtige Blue Dolphin Duodweil of Combi Vloerwisser. Laat de vloer na het dweilen ongeveer 10 tot 15 minuten drogen. Ons advies is om de Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L alleen verdund aan te brengen op het oppervlak.

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L combineren met andere Blue Dolphin producten

    De Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L kunt u gebruiken in combinatie met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner. Dit zorgt voor een ontvettende en reinigende werking en kan voor wekelijks onderhoud worden gebruikt. Met deze producten blijft uw vloer in een top staat.

    Blue Dolphin Fix & Fill is verkrijgbaar in een 1L en 5L verpakking.

    3320105
    5 Items

    Datasheet

    Inhoud
    1,0 liter
    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Fix&Fill

    Downloaden (111.73k)

    Andere kochten ook: