Blue Dolphin

Als het gaat om duurzame bescherming van houten vloeren dan zijn wij de specialist. Naast onderhoudsproducten kunt u bij ons ook terecht voor producten om de houten vloer mee te kunnen beschermen. 

Blue Dolphin maakt de producten op een eerlijke en duurzame manier met respect voor het milieu en de veiligheid van de consument en professional. Ons merk is dan ook niet voor niets een dolfijn. Een dolfijn is namelijk een intelligent en schoon dier. Als u voor ons kiest, kiest u voor kwalitatieve en duurzame producten zonder schadelijke stoffen.

Verschillende producten van Blue Dolphin

Voor alle houten vloeren bieden wij verschillende Blue Dolphin schoonmaak-, bescherm- en onderhoudsproducten aan. 

Om de houten vloer in goede conditie te behouden is het van belang om de vloer regelmatig van een onderhoudsbeurt te voorzien. Voordat u op zoek gaat naar een geschikt onderhoudsproduct, is het goed om vooraf te weten of uw vloer is afgewerkt met 2k-olie, hardwax-olie of lak.

Het beschermen van de houten vloer kan met onze duurzame oliehardwaxolie en lak producten. De olie geeft een vuilafstotende en slijtvaste laag mee aan de vloer. Door de combinatie van olie en was is de hardwax-olie zeer slijtvast en waterafstotend. Dit hebben wij verkrijgbaar in het zijdeglans, zijdemat en mat. Super sterk, slijtvast, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn de lak producten.

Blue Dolphin voor op uw terras 

Speciaal ontwikkeld voor het opfrissen en reinigen van vergrijsd buitenhout als vlonders, tuinhekken en meubels hebben wij de Blue Dolphin ontgrijzer. Dit product is een oplosmiddelvrij, milieuvriendelijk vloeibaar reinigingsmiddel. De oorspronkelijke kleur van het hout wordt weer zichtbaar na behandeling met de Blue Dolphin ontgrijzer. Na behandeling met de ontgrijzer adviseren wij om het hout te beschermen tegen het vergrijzingsproces met de Blue Dolphin Bangkirai Oil. Hiermee behoudt het hout langer zijn kleur.

Meer informatie over onze Blue Dolphin producten?

Heeft u vragen over onze Blue Dolphin producten of wilt u meer informatie bijvoorbeeld welk product het beste is voor uw vloer? Wij geven u graag advies! Stel u vraag vrijblijvend door ons te bellen of te mailen.

Er zijn 108 producten.

Item 1-12 van 108 in totaal item(s)