Eco Wood 2K Extra Mat5,5 liter
    • Eco Wood 2K Extra Mat5,5 liter

    Blue Dolphin Eco Wood 2K Extra Mat 5,5 liter

    € 165,25

    (€ 30,05 per liter)

    Exclusief belasting

    De Blue Dolphin Eco Wood 2K is een polyurethaan lak op waterbasis met een extra matte, natuurlijke hout uitstraling. Het product heeft uitstekende fysische/chemische eigenschappen waardoor hij geschikt is voor zowel projectmatig als huishoudelijk gebruik. 

    Voor een ‘’onbehandelde look’’ uitstraling kunt u de Eco Wood 2K rechtstreeks op het hout aanbrengen.

    Aantal
    Laatste items in voorraad

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Hoe aan de slag met Blue Dolphin Eco Wood 2K?

    Wanneer u de Blue Dolphin Eco Wood 2K gaat gebruiken voor uw vloer, is het wel van belang om dit volgens de volgende stappen uit te voeren:

    1. De vloer dient schoon, stofvrij en droog te zijn voordat de Eco Wood 2K wordt aangebracht.
    2. Het oppervlak kan geschuurd worden met een korrel die niet fijner is dan 150. Na het schuren is het van belang dat de vloer volledig stofvrij is.
    3. Probeer vooraf uit te rekenen hoeveel u van het product nodig heeft. Let hierbij op dat het verbruik van de lak afhangt van het zuigend vermogen van de vloer. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat er voldoende van het product wordt aangebracht.
    4. Roer de Blue Dolphin Eco Wood 2K en meng de componenten zorgvuldig. Roer voordat u de lak aanbrengt opnieuw goed door en laat het dan een aantal minuten rusten.
    5. Breng de eerste laag dik aan, rol vervolgens goed nat in en door. Het resultaat is een egale uitstraling.
    6. Het beste is om vervolgens de vloer 3 uur te laten drogen voordat u de 2e laag aanbrengt.
    7. De 2e laag moet 16 uur gedroogd worden en daarna gepolijst worden met schuurgaas korrel 220 voor een betere hechting en een glad oppervlak.
    8. Daarna kan de vloer opnieuw stofvrij gemaakt worden en kan op dezelfde manier de 3e laag worden aangebracht.
    9. Na 12 uur drogen kan de vloer licht belast worden. Na 10 dagen is de vloer volledig uitgehard en kan hij zwaar belast worden. 

    Let op dat de verwerking, verbruik, droging en belasting zeer afhankelijk zijn van factoren zoals ventilatie, luchtvochtigheid en temperatuur. 

    Combineren met andere Blue Dolphin Onderhoudsproducten

    De Blue Dolphin Eco Wood 2K kunt u gebruiken met vrijwel alle grondlakken van Blue Dolpin zoals de Eco StarterSuper Basic 2K en Super Intense 2K. Ook is de Eco Wood 2K te gebruiken als lakafwerking over de One Coat 2K olie. Hierbij is het wel belangrijk om de vloer eerst 30 uur te laten drogen met voldoende ventilatie voordat Eco Wood wordt aangebracht.

    Daarnaast kan de Blue Dolphin Eco Wood 2K ook gecombineerd worden met drie verschillende producten onderverdeeld in wekelijks, maandelijks of jaarlijks onderhoud. De Blue Dolphin Eco Multi Cleaner kan wekelijks gebruikt worden. Blue Dolphin Soft Balm raden wij aan voor maandelijks gebruik en voor groot of jaarlijks onderhoud kunt kiezen voor Blue Dolphin Polish.

    Heeft u vragen over Blue Dolphin Eco Wood 2K?

    Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst goed geadviseerd wil worden voordat u een product voor uw vloer aanschaft. Wij adviseren u graag over het geschikte product voor uw vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

    3311216
    2 Items

    Datasheet

    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Eco Wood 2K

    product blad

    Downloaden (887.09k)

    Andere kochten ook: