Eco Wood 2K Extra Mat 1 liter
    • Eco Wood 2K Extra Mat 1 liter

    Blue Dolphin Eco Wood 2K Extra Mat 1 liter

    € 41,28

    (€ 41,28 per liter)

    Exclusief belasting

    Eco Wood 2K extra mat is een twee componenten polyurethaan lak op waterbasis met een extra matte, natuurlijke hout uitstraling.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Eco Wood 2K Extra Mat 1 liter

    Eco Wood 2K extra mat is een twee componenten polyurethaan lak op waterbasis met een extra matte, natuurlijke hout uitstraling. Door het gebruik van speciale harsen geeft deze lak het (eiken) houten oppervlak een uiterst matte en natuurlijke uitstraling. Eco Wood 2K heeft uitstekende fysische/chemische eigenschappen en is geschikt voor zowel projectmatig als huishoudelijk gebruik. Verwerk Eco Wood 2K rechtstreeks op het hout in drie lagen voor de 'onbehandelde look' uitstraling. Ook te gebruiken i.c.m. alle Blue Dolphin grondlakken, zoals de Eco StarterSuper Basic 2K en Super Intense 2K. Daarnaast is deze 'natural look' lak ook toepasbaar als lakafwerking over de One Coat 2K Oil. Bij verwerking van de Eco Wood 2K lak over BD One Coat 2K Oil is het belangrijk het geoliede oppervlak eerst min. 30 uur te laten drogen met voldoende ventilatie, voordat de lak aangebracht wordt.

     

    VERWERKING


    1. Voor het lakken dient het te behandelen houten oppervlak schoon, stofvrij en droog te zijn (houtvochtigheid max. 12%).
    2. Schuur het oppervlak af met een korrel niet fijner dan 150. Zorg er na het schuren voor dat het oppervlak volledig stofvrij is.
    3. Reken vooraf uit hoeveel product u nodig heeft. Let op! Het verbruik van de lak hangt sterk af van het zuigend vermogen en de aard van de ondergrond. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk dat u voldoende product aanbrengt. Houdt het verbruik aan volgens verpakking.
    4. Roer de lak. Meng component A en B zorgvuldig. Roer voor verwerking opnieuw goed door en laat daarna enkele minuten rusten. Gebruik voor verwerking de BD universele microvezelroller 9mm.
    5. Als 1e laag, breng de lak dik aan, rol goed nat in nat door en zorg voor een egale uitstraling als resultaat. Na 3 uur droging kunt u op dezelfde manier de 2e laklaag aanbrengen.
    6. Nadat de 2e laklaag 16 uur gedroogd heeft dient de vloer eerst gepolijst te worden met schuurgaas korrel 220 voor een betere hechting en een gladder oppervlak. Vervolgens het oppervlak stofvrij maken en op dezelfde wijze de 3e en laatste laklaag aanbrengen.

    Na 12 uur kan het behandelde oppervlak licht belast worden. Deze is volledig uitgehard en zwaar belastbaar na ca. 10 dagen. Verwerking, verbruik, droging en belasting zijn zeer afhankelijk van factoren zoals ventilatie, luchtvochtigheid, temperatuur etc.


    Eco Wood 2K extra mat is verkrijgbaar in een 1,1L en 5,5L verpakking.

    Voldoet aan de VOC-grenswaarde.

    Verbruik: 10-14 m²/L

    3311215
    9 Items

    Datasheet

    Inhoud
    1,0 liter
    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Eco Wood 2K

    product blad

    Downloaden (887.09k)

    Andere kochten ook: