Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey
    • Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey
    • Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey

    Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey

    € 66,07

    (€ 65,70 per liter)

    Exclusief belasting

    De nieuwste en duurzaamste ontwikkelde olie voor uw houten vloer is de Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey. Met deze twee in één olie kunt u de houten oppervlakte kleuren en beschermen in één laag! De olie zorgt voor het behoud van de natuurlijke, warme uitstraling van het houten oppervlak en het zorgt voor een ijzersterke water- en vuilafstotende, matte kras- en vaste toplaag. Dit maakt hem zeer geschikt voor renovaties en projectmatig gebruik.

    Aantal
    Laatste items in voorraad

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Kenmerken van de Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey

    De Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey is een oplosmiddelvrije, impregnerende olie die bestaat uit twee compontenten voor het beschermen en kleuren van de houten oppervlakken in één laag. 

    Van deze olie hebben wij 16 verschillende kleuren op voorraad waarvan de 2K Oil Bianco erg uniek is. Dit is een onbehandelde look olie waarmee u de natuurlijke uitstraling van de vloer behoudt en mooi licht van kleur blijft. De olie goed te gebruiken voor parket, houten vloeren, houten meubelen en andere houten oppervlakken. 

    Met 1 liter van de Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey (800 ml component A + 200 ml component B) kunt u ongeveer 40 – 45 m2 houten oppervlak behandelen. 

    Om te kunnen kijken welke kleur olie de juiste is bij het houten oppervlak die u wilt behandelen, hebben wij een kleurenwaaier

    Wilt u nou zeker zijn van goed onderhoud voor de houten oppervlak? Het is mogelijk om de Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey af te werken met een laag Hardwax olie, Eco Super Seal 2K of Eco Wood 2K.

    De olie voldoet aan de DIN-73 eisen voor kinderspeelgoed en meubelen.

    Het gebruik van de Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey

    Ons advies is om de Blue Dolphin One Coat 2K Oil Grey volgens de volgende stappen te gebruiken:

    1. Voordat u de olie gaat gebruiken raden wij aan om de ondergrond goed stofvrij te maken en alleen aan te brengen op onbehandeld hout. Wij adviseren om de vloer eerst dun met de Blue Dolphin Eco Multi Cleaner te behandelen en het vervolgens goed te laten drogen.
    2. De component B en component A mogen goed gemengd worden en daarna even goed roeren.
    3. Met een witte boenpad kan de olie vervolgens over het oppervlak verdeeld worden.
    4. Zorg ervoor dat de olie 20 minuten wordt ingetrokken en poets vervolgens de olie met een rode boenpad, waar nodig kan er extra olie worden aangevuld.
    5. Voor een egale uitstraling mag het gehele oppervlak met een witte boenpad goed worden uitgepoetst.
    6. De droogtijd is 12-24 uur, volledige doorharding is 72 uur.

    Let op: nadat component A en component B zijn vermengt, kan de olie dikker worden en uitzetten. Wij raden daarom aan om het blik niet af te sluiten na het vermengen van de componenten. 

    Onderhoudsproducten van Blue Dolphin

    Voor het onderhouden van Blue Dolphin One Coat 2K Oil hebben wij drie verschillende producten. De Blue Dolphin Eco Multi Cleaner kan wekelijks worden gebruikt, voor maandelijks gebruik adviseren wij de Blue Dolphin Soft Balm en voor het groot of jaarlijks gebruik kunt u gebruik maken van de Blue Dolphin Onderhoudsolie. De Blue Dolphin Soft Balm en de onderhoudsolie zijn ook in het wit verkrijgbaar voor de lichtere kleuren zoals ‘’white washes’’ en bianco.

    Wilt u graag persoonlijk advies over de juiste kleur van de Blue Dolphin One Coat 2K Oil voor uw houten oppervlak? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij geven u graag het juiste advies.

    3312310
    2 Items

    Datasheet

    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Onderhoudswijzer

    Handleiding onderhoud

    Downloaden (328.08k)

    Blue Dolphin One Coat 2K olie

    product blad

    Downloaden (1009.19k)