Blue Dolphin Eco Seal 1 liter
    • Blue Dolphin Eco Seal 1 liter

    Blue Dolphin Eco Seal 1 liter

    € 26,86

    (€ 26,86 per liter)

    Exclusief belasting

    Watergedragen afwerking op basis van polyurethanen. Twee lagen aanbrengen over de BD Eco starter Grondlak met de BD microvezelroller. De eerste laag Eco Seal is al na één uur aan te brengen over de BD Eco Starter. Glansgraad 10 mat

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Blue Dolphin Eco Seal

    Blue Dolphin Eco Seal is een 1 component, watergedragen parketlak met een zijdematte uitstraling. Deze onderhoudsvriendelijke, slijtvaste lak is geschikt voor zwaar huishoudelijk en/of licht projectmatig gebruik. De afwerking is watergedragen en op basis van polyrurethanen.

     

    VERWERKING


    1. Voor het lakken dient het te behandelen houten oppervlak schoon, stofvrij en droog te zijn (houtvochtigheid max. 12%).
    2. Schuur het oppervlak af met een korrel niet fijner dan 150. Zorg er na het schuren voor dat het oppervlak volledig stofvrij is.
    3. Reken vooraf uit hoeveel product u nodig heeft. Let op! Het verbruik van de lak hangt sterk af van het zuigend vermogen en de aard van de ondergrond. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk dat u voldoende product aanbrengt. Houdt het verbruik aan volgens verpakking.
    4. Roer de lak voor verwerking goed door en laat daarna enkele minuten rusten. Gebruik voor de verwerking van de lak de Blue Dolphin universele microvezelroller 9mm.
    5. Als 1e laag kunt u zowel de Blue Dolphin Eco Seal als de Blue Dolphin Eco Starter (grondlak) gebruiken. Breng de lak dik aan, rol goed nat in nat door en zorg voor een egale uitstraling als resultaat. Vervolgens na 1-2 uur droging, afhankelijk van de grondlak, kunt u op dezelfde manier de 2e laklaag aanbrengen (BD Eco Seal).
    6. Nadat de 2e laklaag 12 uur gedroogd heeft kunt u de 3e en laatste laklaag aanbrengen. Voor een betere hechting en gladder oppervlak dient u de vloer eerst te polijsten met een schuurgaas korrel 220. Vervolgens het oppervlak stofvrij maken en op dezelfde wijze de laatste laklaag aanbrengen.

    Na 12 uur kan het behandelde oppervlak licht belast worden. Deze is volledig uitgehard en zwaar belastbaar na ca. 10 dagen. Echter zijn verwerking, verbruik, droging en belasting zeer afhankelijk van factoren zoals ventilatie, luchtvochtigheid, temperatuur etc.

     

    ONDERHOUD


    Voor het onderhoud van de Eco Seal raden wij drie verschillende producten aan. Allereerst kunt u voor het wekelijks onderhoud BD Eco Multi Cleaner gebruiken. Daarnaast raden wij voor het maandelijks onderhoud de BD Soft Balm aan. Ten slotte kunt u voor het groot of jaarlijks onderhoud van uw houten vloer gebruik maken van Blue Dolphin Polish. Let hierbij wel op dat u voordat u een nieuwe laag polish aanbrengt eerst de oude laag verwijderd.

    Blue Dolphin Eco Seal is verkrijgbaar in een 1L en 5L verpakking.

    Voldoet aan de VOC-grenswaarde.

    Bekijk altijd voor verwerking de meest actuele verwerkingsvoorschriften bij de technische specificaties.

    Verbruik: 10-14 m²/L

    bdecoseal1l

    Datasheet

    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Eco Seal

    product blad

    Downloaden (795.56k)