Blue Dolphin Eco Super Intense 2K 6 liter
    • Blue Dolphin Eco Super Intense 2K 6 liter

    Blue Dolphin Eco Super Intense 2K 6 liter

    € 171,03

    (€ 28,51 per liter)

    Exclusief belasting

    Kleurverdiepende grondlak voor het gebruik bij de producten Eco Super Seal 2K, Eco Wood 2K of Eco Extreme UHD 2K. Snel drogend. Polijsten na minimaal 16 uur, daarna kan er afgelakt worden met 1 of 2 lagen twee componenten aflak. De Eco Super Intense 2K is uitstekend geschikt voor tropische houtsoorten.

    Aantal
    Laatste items in voorraad

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Blue Dolphin Eco Super Intense 2K

    Blue Dolphin Eco Super Intense 2K grondlak is een twee componenten, water gedragen PU grondlak die gebruikt kan worden als eerste laag voor alle 2K Blue Dolphin (af)lakken. Doordat deze lak beschikt over een hoog vaste stoffen gehalte heeft deze 2K grondlak een groot vullend vermogen. Dit zorgt ervoor dat de poriën van het hout gevuld zijn na 1 laag, waardoor deze grondlak uitermate geschikt is voor tropische houtsoorten. Naast dit hoge vullende vermogen heeft deze grondlak een mooie kleur verdiepende werking. Hierdoor komt deze grondlak extra tot zijn recht bij het gebruik op de donkere houtsoorten.

     

    VERWERKING


    1. Voor het lakken dient het te behandelen houten oppervlak schoon, stofvrij en droog te zijn (houtvochtigheid max. 12%).
    2. Schuur het oppervlak af met een korrel niet fijner dan 150. Zorg er na het schuren voor dat het oppervlak volledig stofvrij is.
    3. Reken vooraf uit hoeveel product u nodig heeft. Let op! Het verbruik van de lak hangt sterk af van het zuigend vermogen en de aard van de ondergrond. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk dat u voldoende product aanbrengt. Houdt het verbruik aan volgens verpakking.
    4. Roer de lak. Meng component A en B zorgvuldig. Roer voor verwerking opnieuw goed door en laat daarna enkele minuten rusten. Gebruik voor verwerking de BD universele microvezelroller 9mm.
    5. Breng de grondlak dik aan, rol goed nat in nat door en zorg voor een egale uitstraling als resultaat.
    6. Nadat de grondlaag 12 uur gedroogd heeft dient u de vloer eerst te polijsten met een schuurgaas korrel 220 voor een betere hechting en gladder oppervlak. Vervolgens het oppervlak stofvrij maken en de 2e en 3e laklaag aanbrengen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de aflak: BD Eco Super Seal 2K of BD Eco Wood 2K.

     

    ONDERHOUD (AFWERKING)


    Om de afwerking van de Super Intense 2K te onderhouden raden wij drie verschillende producten aan. Allereerst kunt u voor het wekelijks onderhoud BD Eco Multi Cleaner gebruiken. Daarnaast raden wij voor het maandelijks onderhoud de BD Soft Balm aan. Ten slotte kunt u voor het groot of jaarlijks onderhoud van uw houten vloer gebruik maken van Blue Dolphin Polish. Let hierbij wel op dat u voordat u een nieuwe laag polish aanbrengt eerst de oude laag verwijderd.

    BD Eco Super Intense 2K is verkrijgbaar in een 1,2L en 6L verpakking.

    Voldoet aan de VOC-grenswaarde.

    Bekijk altijd voor verwerking de meest actuele verwerkingsvoorschriften bij de technische specificaties.

    Verbruik: 9 - 11 m²/L

    3311106
    1 Item

    Datasheet

    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Super Intense

    product blad

    Downloaden (820.45k)

    Andere kochten ook: