Blue Dolphin Hardwax 0,25 L Zijdeglans
    • Blue Dolphin Hardwax 0,25 L Zijdeglans
    • Blue Dolphin Hardwax 0,25 L Zijdeglans

    Blue Dolphin Hardwax 0,25 L Zijdeglans

    € 10,33

    (€ 10,33 per stuk)

    Exclusief belasting

    Blue Dolphin Hardwax-olie Zijdeglans is een ideale afwerking voor de meest gangbare houtsoorten, kurk en natuursteen. Product is gemakkelijk te verwerken met een vloerborstel, roller of kwast. Wij raden aan het product voor gebruik goed te schudden en roeren.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

    Blue Dolphin Hardwax 0,25 L Zijdeglans

    Blue Dolphin Hardwax-olie zijdeglans is een hoogwaardige houtafwerkingsproducten vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het product verlevendigt de natuurlijke structuur en verdiept de tinten van de behandelde ondergronden. Daarnaast schept deze afwerking een belastbare, vuil- en waterafstotende toplaag met een open poriën structuur die vergaand gevrijwaard blijft van vergeling. Blue Dolphin Hardwax-olie is een ideale afwerking voor de meest gangbare houtsoorten, kurk en OSB platen. Geschikt als grondlaag en als afwerklaag. Hardwax-olie kan ook gebruikt worden als afwerking (tweede laag) op de BD One Coat 2K Oil.

    Voor het afwerken van tropische houtsoorten raden wij aan om als eerste laag de BD one Coat 2K Oil Transparent te gebruiken. Deze 2K olie kunt u dan na droging van minimaal 24 uur afwerken met een laag Hardwax-olie zijdeglans of mat.

    Blue Dolphin Hardwax olie is gemakkelijk te verwerken met een vloerborstel, kwast of roller.

    Vloeren met Blue Dolphin Hardwax-oliën zijn makkelijk te onderhouden. Blue Dolphin Eco Multi Cleaner kunt u wekelijks vermengen door het dweilwater, dit onderhoudsproduct heeft naast een reinigende ook een ontvettende werking. Voor maandelijks onderhoud raden wij de BD Fix & Fill aan. Voor het groot of jaarlijks onderhoud van uw houten vloer kunt u gebruik maken van de BD Onderhoudswas of BD Onderhoudsolie.

    Verbruik (2 lagen): 0,25L: > 3 m²          0,75L: > 9 m²          2,5L: > 30 m²          10L: > 120 m²

    3310101
    5 Items

    Datasheet

    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Hardwax

    Technisch document

    Downloaden (213.72k)

    Andere kochten ook: