Blue Dolphin Soft Balm vloerreiniger (wit)
  • Blue Dolphin Soft Balm vloerreiniger (wit)

Blue Dolphin Soft Balm vloerreiniger wit 1 liter

Blue Dolphin Soft Balm is een speciaal voedend reinigingsmiddel voor olie, hardwax-olie en lak vloeren. BD Soft Balm draagt bij aan de duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke uitstraling van het houten oppervlak. Verkrijgbaar in transparant en wit.

favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

Je dient ingelogd te zijn om prijzen te zien

Blue Dolphin Soft Balm vloerreiniger Wit.

Blue Dolphin Soft Balm is een speciaal voedend onderhoudsproduct voor One Coat 2K, Hardwax-olie en lak vloeren. Met dank aan de speciale formule gebaseerd op onderhoudsolie, reinigt de Blue Dolphin Soft Balm niet alleen, maar heeft deze ook een zeer sterke voedende werking. Dit onderhoudsproduct draagt bij aan de duurzaamheid en behoud van de natuurlijke uitstraling van het houten oppervlak.

Wij raden aan het product voor gebruik goed te schudden. Daarna mengt u 3 dopjes Soft Balm op 2L water. Indien nodig kan de dosering verhoogd worden (bij een schrale olievloer bijvoorbeeld) naar 5 dopjes op 2L water. Wij raden aan bij lakvloeren de dosering te verlagen naar 1 dopje op 2L water. Breng het product dun en gelijkmatig aan op het te behandelen oppervlak. U kunt hiervoor gebruik maken van de Blue Dolphin Combi Vloerwisserset in combinatie met de Duodweil of Polishdoek. Ook is het mogelijk om na droging van ca. 20 minuten het oppervlak op te poetsen met een katoenen doek.

Blue Dolphin Soft Balm is verkrijgbaar in Transparant en Wit. Houten vloeren afgewerkt met BD One Coat 2K Oil Bianco, Transparent White, White, Super White, Smoke en Smoked White raden wij aan te onderhouden met Soft Balm White.

bdbalmwit01

Andere kochten ook: